• Certified Company ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 18001:2007
 • Str. Văii nr. 2, Dej, jud. Cluj
 • +40 264 213092

Construcții civile

Home Servicii Construcții civile

CONSTRUCȚIILE ÎN LUCRU ale Samus Tec în momentul de față sunt 2 blocuri de locuințe în municipiul Dej, și-anume: un bloc de locuințe de tip P+3E cu un total de 8 apartamente și parcare auto aferentă respectiv un bloc de locuințe de tip P+4E+Ms în Complexul Panorama din Dej și parcare auto aferentă, ce cuprinde 17 apartamente.

LUCRĂRILE DE REABILITARE, EXTINDERE ȘI MODERNIZARE pe care Samus Tec le desfășoară în prezent se desfășoară în cadrul următoarelor proiecte:

 • Reabilitarea și modernizarea Liceului tehnologic “Someș” Dej, parte a unui proiect depus în anul 2016 la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, în valoare de 7.8 milioane lei, ce cuprinde lucrări de consolidare, refacerea acoperișului și finisaje exterioare și interioare la corpul administrativ, extinderea clădirii școlare cu săli de clasă și etajare la nivel P+E precum și diverse amenajări exterioare.
 • Modernizarea și dotarea Bibliotecii Municipale  din Gherla, lucrări ce presupun amenajarea grupurilor sanitare, refacerea finisajelor interioare, înlocuirea tâmplăriei interioare, refacerea instalațiilor electrice, montarea unui sistem de încălzire, montarea unei instalații de ventilare, realizarea instalațiilor sanitare.
 • Reabilitare și modernizare Școala gimnazială din Batin, comuna Unguraș.

DINTRE PROIECTELE DE REFERINȚĂ FINALIZATE de Samus Tec  în ultimii ani menționăm:

 • Black Tulip Hotel**** (actualul Sun Garden Therme) finalizat în anul 2009, cuprinde un total de 41 de camere dispuse pe 3 etaje, trei săli de restaurant, cea mai mare având o capacitate de 500 de persoane, o sală de conferințe și un salon VIP.
 • Parcul Balnear Toroc din Dej finalizat în mai 2010 prin fonduri de la Uniunea Europeană, reprezentând una dintre cele mai noi stațiuni din Transilvania, se întinde pe o suprafață de 40.000 mp, principala atracție fiind lacul natural cu apă sărată de 1.600 mp.
 • Băile Figa din Beclean, finalizate în iulie 2010, se întind pe o suprafață de 150.000 mp, fiind o adevărată oază de relaxare și sănătate, având în vedere că proprietățile apei sărate și ale nămolului sunt asemănătoare cu cele de la Techirghiol.
 • Reabilitarea Colegiului Național Andrei Mureșanu din Dej, proiect finalizat în 2013 prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Axa prioritară 3 – Îmbunătăţirea infrastructurii sociale. Domeniul major de intervenţie 3.4 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă. Investiția a constat în reabilitarea clădirii principale existente și extinderea cu un nou corp de clădire format din 15 săli de clasă, 5 laboratoare, 2 cabinete de limbi străine, o bibliotecă, un cabinet medical, o sală de sport cu vestiare și sală pentru concursuri.

PRINCIPALELE LUCRĂRI AGROZOOTEHNICE ÎN EXECUȚIE ȘI FINALIZATE SUNT:

 • Ferma de vaci din Ilva Mare, proiect în valoare de 6 milioane lei finalizat.
 • Ferma de porci din comuna Vad, sat Curtuiușul Dejului, proiect în valoare de 4,5 milioane lei în curs de execuție.