• Certified Company ISO 9001:2021 ISO 14001:2021, ISO 45001:2021
  • Str. Văii nr. 2, Dej, jud. Cluj
  • +40 264 213092
Inner Header Icon

Despre noi

Home Despre noi

Descriere

Samus Construcții a fost înființată în anul 1991 prin desprinderea din Trustul de Construcții Cluj iar în anul 1999 a fost achiziționată de către Ioan Tecar. Activitatea de bază a companiei era executarea lucrărilor de construcții, fabricarea betonului și a elementelor de beton.

În anul 2007 Samus Construcţii a achiziţionat o staţie de betoane şi o staţie de asfalt ce combină tehnologii de producţie avansate şi asigură un consum redus de energie – investiţie de aproximativ 2 milioane de euro. S-au achiziţionat de asemenea maşini de transport specifice activităţilor ce le desfăşoară (autobetoniere, excavatoare, autobasculante, buldozere etc.)

La finele anului 2015 întreaga activitate de construcții a companiei a fost preluată de către firma nou creată Samus Tec SA.

Cea mai recentă investiție o reprezintă Fabrica de prefabricate, demarată în 2017, cu cele două secții, cea de prefabricate din beton și cea de fasonare oțel.

Companiile Grupului MG TEC au implementat și certificat sisteme integrate de management în conformitate cu cerințele standardelor de referință ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001. Prin organizarea și funcționarea în cadrul sistemului integat de management,  garantăm  clienților noștri produse de calitate constantă care nu afectează mediul înconjurător sau sănătatea utilizatorilor.

Misiune

Realizarea lucrărilor de construcții moderne, adaptate tendințelor pieței, la o calitate cât mai ridicată și la prețuri accesibile tuturor.

Service Thumbnail

Seriozitate

Seriozitatea în tot ceea ce facem reprezintă motorul care ne ține în mișcare

Service Thumbnail

Profesionalism

În orice afacere, profesionalismul reprezintă garanția succesului pe termen lung. La fel e și pentru noi.

Service Thumbnail

Responsabilitate

Responsabilitatea față de mediu și față de comunitate reprezintă principala noastră prioritate.

Service Thumbnail

Perseverență

Orice proiect început este un proiect finalizat.

Service Thumbnail

Respect

Respect față de clienți&furnizori și față de angajați…si astfel toată lumea este în câștig.

Service Thumbnail

Moralitate

Moral este să alegi întotdeauna ce este bine, chiar dacă acest fapt înseamnă să nu fii întotdeauna cel învingător.

Certificări